CONTACT INFORMATIE

VRAGEN?

Heeft u vragen of opmerkingen over Stedekunst Gramsbergen of deze website? Stuur ons een email en u ontvangt z.s.m. een reactie terug.

ADRES

Kunstmarkt Gramsbergen
Kerkstraat
Gramsbergen

SOCIAL MEDIA

MELD JE AAN

Beste kunstenaar,

Op zondag 16  september 2018 vindt van 14:00 tot 19:00 uur in het karakteristieke centrum van Gramsbergen de kunstmarkt “Stedekunst Gramsbergen” plaats.

De kunstmarkt heeft een sfeervolle uitstraling door het historische karakter van Gramsbergen en de terrasjes die in het centrum te vinden zijn. Van april tot en met september wordt Gramsbergen druk bezocht door toeristen die verblijven op de recreatieparken en campings in het Overijssels Vechtdal en Zuidoost-Drenthe. Maar ook wandelaars op de Pieterpadroute komen, evenals talloze fietsers, door Gramsbergen. Door de ligging van Gramsbergen trekt de kunstmarkt ook bezoekers uit Duitsland. En uiteraard zijn onze inwoners nieuwsgierig naar uw aanbod op “Stedekunst”.

De kunstmarktcommissie nodigt u van harte uit om deel te nemen aan “Stedekunst” 2018. Graag nodigen wij u uit om op deze kunstmarkt uw werk te presenteren en te verkopen. Helemaal bijzonder maakt u het voor uzelf, de markt en de bezoekers wanneer u een demonstratie geeft van uw werkzaamheden. De kunstmarkt wordt omlijst door verschillende activiteiten en demonstraties. De kosten voor een marktkraam bedragen slechts €40,-. Hiervoor krijgt u een marktkraam van 4 x 1.16 meter, inclusief achterdoek. Wij willen de G van gastvrijheid eer aandoen door u koffie/thee en iets lekkers aan te bieden (aangeboden door de gezamenlijke horeca Gramsbergen).

U kunt tot 25 augustus 2018 inschrijven, door ons een email te sturen naar stedekunst@gmail.com met de volgende gegevens:

– Uw naam
– Uw adres, postcode en woonplaats
– Uw telefoonnummer
– Uw emailadres
– Uw product/specialiteit
– Of u tijdens de kunstmarkt actief bezig bent een demonstratie te geven (ja / nee)

We vragen u daarnaast ook of u het verschuldigde bedrag kunt overmaken op rekeningnummer NL28RABO0113418353 t.n.v. Stichting ProGram, o.v.v. Stedekunst en uw naam.

Wij hopen u zondag 16 september in Gramsbergen te ontmoeten. Heeft u naar aanleiding van deze mail nog vragen, stel ze gerust via dit mailadres!

Met vriendelijke groet, Kunstmarktcommisie Stedekunst.